WAGRO Rijnland & Midden-Holland

 
In januari 2012 is de WAGRO Rijnland & Midden-Holland (RMH) opgezet, als commissie van de Kring RMH. De kring en dus ook de WAGRO bestrijken het gebied Leiden eo, Alphen a/d Rijn eo, Gouda eo, Bollenstreek.

Sinds die tijd maken wij ons sterk voor een aantal zaken die belangrijk zijn voor waarnemend huisartsen en HIDHA's:

  1. belangenbehartiging op de doktersposten
  2. nascholing, waaronder FTO's en toetsgroepen specifiek voor onze doelgroep
  3. netwerkfunctie voor waarnemers en HIDHA's onderling
  4. platform voor vragen en perikelen waar waarnemers en HIDHA's mee te maken krijgen. Dit kun je vinden op onze HA-web site.

Bestuur
Er is op dit moment gaan bestuur. Wel is er minimaal één waarnemer lid van het kringbestuur om de belangen van waarnemers te behartigen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden bij de WAGRO door onze HA-web-groep te zoeken in "groepen". Je kunt dan een verzoek plaatsen om geaccepteerd te worden in de groep. Een van de bestuursleden zorgt ervoor dat je aanvraag geaccepteerd wordt. Je vind er een agenda van al onze activiteiten, tips van de maand, discussies tussen waarnemers onderling en handige documenten.
Indien je LHV-lid bent, ben je automatisch lid van de huisartsenkring RMH en de WAGRO, aangezien deze lidmaatschappen zijn gekoppeld. Je ontvangt dan mails over bijeenkomsten van de WAGRO die je als LHV-lid gratis of met korting kunt bezoeken.

Contact
Voor vragen kun je contact met ons opnemen per mail: WAGRO@huisartsenkringRMH.nl