HAweb discussiegroep 'LHV-kring Rijnland & Midden-Holland - ROH MH - HVR'

 
 
Het kringbestuur wil graag meer in gesprek komen met de leden van de huisartsenkring Rijnland & Midden-Holland. Verder willen de bestuursleden voor het democratisch proces graag de input van zo veel mogelijk leden. Het kringbestuur wil hiervoor gebruik maken van de HAweb-discussiegroep LHV-kring Rijnland & Midden-Holland - ROH MH - HVR.


HAweb is het online netwerk voor huisartsen, beschikbaar gesteld door de LHV en de NHG. Vanuit een stijgend aantal groepen worden er projecten gedaan, agenda’s gedeeld, nieuws verspreid en discussies gehouden. HAweb heeft bewezen een belangrijk discussieplatform te zijn.

Automatische aanmelding HAweb-discussiegroep RMH
Binnenkort worden alle leden van de huisartsenkring RMH automatisch lid van de HAweb-discussiegroep LHV-kring Rijnland & Midden-Holland - ROH MH - HVR. Met deze automatische aanmelding bieden wij álle kringleden de gelegenheid om mee te discussiëren en om voor u belangrijke punten in te brengen.

Nog geen account op HAweb?
Als u nog geen account heeft op HAweb, meldt u zich de eerste keer aan met uw BIG-nummer en geboortedatum. Daarmee wordt uw lidmaatschap opgezocht in de LHV- of NHG-ledenadministratie. Mocht u problemen ondervinden met registreren dan kunt u contact opnemen met NHG Webbeheer 030 2823500 of helpdesk@haweb.nl.

Notificaties
Wist u dat u zelf de frequentie van notificatie die u van HAweb krijgt, kunt instellen? Bijvoorbeeld direct, één keer per week, of helemaal niet. Kiest u voor het laatste, dan ligt het initiatief bij u om actief naar de discussiegroep te gaan. Meer informatie over werken met HAweb vindt u onder het kopje ‘Help’ (rechtsboven in HAweb; u moet hiervoor wel eerst inloggen). U vindt hier o.a. de meest gestelde vragen en een aantal youtube filmpjes met uitleg.

Wilt u geen lid blijven van de discussiegroep?
Wilt u geen lid blijven van de discussiegroep LHV-kring Rijnland & Midden-Holland - ROH MH - HVR, dan kunt u zich direct weer afmelden d.m.v. de groene button “uitschrijven”.  Ga direct naar de discussiegroep. Inloggen op HAweb is hiervoor noodzakelijk. U kunt ook een mail sturen aan west-nederland@lhv.nl. Wij verzorgen de uitschrijving dan voor u.

Niet toegevoegd?
Bent u niet toegevoegd aan de HAweb discussiegroep? Mogelijk is het emailadres in ons ledenbestand niet hetzelfde is als het emailadres dat u voor HAweb gebruikt. U kunt uw emailadres doorgeven aan west-nederland@lhv.nl. Wij voegen u dan alsnog aan deze discussiegroep toe.

Met vriendelijke groet,

Helen Silvius, Maartje Offerhaus,
Voorzitters huisartsenkring Rijnland & Midden-Holland